Ние имаме в актива си десетки завършени обекти, като повечето са ремонти и довършителни работи в апартаменти. Някои от нашите завършени обекти може да видите както на тази страница, така и наживо. Също така искаме да Ви напомним, че ние даваме от пет до десет годишна писмена гаранция за извършените строително ремонтни услуги и довършителни работи.


McDonald's в City Center Sofia

Мак Доналдс Цялостно изграждане на McDonald's в City Center Sofia през лятото на 2007 на мястото на ХаджиГенчовата къща. Като изпълнители на фирма М______с1. Бяха изпълнени демонтажни работи, направа на преградни стени от гипсокартон, лепене на теракот и фаянс. Работата протичаше предимно от 22:00 до 06:00.

McCafe в Mall of Sofia

Мак Кафе Цялостно изграждане на McCafe в Mall of Sofia през лятото на 2007 на мястото на ХаджиГенчовата къща. Като изпълнители на фирма М______с1. Бяха изпълнени демонтажни и монтажни работи, направа на преградни стени и окачени тавани от гипсокартон, лепене на теракот и фаянс и ново Вик. Работата протичаше предимно от 22:00 до 06:00.

Магазин на Вивател в Благоевград

Вивател Благоевград Цялостно изграждане на Централния магазин на Вивател в Благоевград на мястото на старата поща през лятото на 2007. Като изпълнители на фирма М______с1. Бяха изпълнени демонтажни и монтажни работи, направа на преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани от гипсокартон.

Къща в Равда

Равда Основен ремонт и довършителни работи в къща в Равда през есента на 2007. Бяха изпълнени нови ВиК, отоплителни и електро инсталации, направа на 2 бани с тоалетни, циклене на паркет и боядисване. Оформяне и озеленяване на градина и двор.

Караулно и медицински пункт в поделение 26400 в Благоевград

поделение 26400 Благоевград Изграждане на медицински пункт и цялостен ремонт на караулната сграда. От април до септември 2008. Бяха изпълнени демонтажни и монтажни работи, смяна на дограма, направа на декари преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани. Смяна на всички електро и Вик инсталации, изграждане на нов покрив. Шпакловки и боядисване. Лепене на теракота и фаянс.

Временна детска градина в Несебър

детска градина Цялостна реконструкция на клуб на БЗНС във временна детска градина в Несебър. Декември 2008. Къртене, почистване и извозване. Направа на преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани от гипсокартон. Направа замазки и лепене на теракот. Шпакловки и боядисване. Монтажни работи в бани и тоалетни.

Фризьорски салон в София бул. Янко Сакъзов №74

фризьорски салон Цялостен ремонт и довършителни работи на Фризьорския салон на фирма Шанс 21. Направа на предстенни обшивки, преградни стени и окачени тавани. Изграждане на нови Вик, електро и отоплителни инсталации. Демонтажни и монтажни работи. Шпакловки и боядисване. Лепене на фаянс и теракот. Монтаж на специално фризьорско оборудване.